2023/2024 futbol sezonunda 3. Lig 3. Grup'ta 2. sırayı elde ederek Play-Off ile 2. Lig'e yükselen Merkür Jet Erbaaspor, son dönemde kulüp içinde yaşanan olumsuzluklar ve ortaya atılan iddialarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla resmi bir açıklama yaptı.

Kulüp İtibarına Yönelik Saldırılar

Merkür Jet Erbaaspor Kulüp Başkanı Halis Din tarafından yapılan açıklamada, mevcut teknik heyet ve futbolcuların kulübün itibarı üzerinde olumsuz etkiler yarattığı vurgulandı. Başkan Din, eski teknik heyet ve futbolcuların, transfer görüşmelerinde bulunan ve imzaya gelen futbolculara ulaşarak, kulüp hakkında asılsız iddialarda bulunduklarını ve bu şekilde transferleri engellemeye çalıştıklarını ifade etti.

Sosyal Medya Üzerinden Gelen Baskılar

Açıklamada, bu kişilerin akraba ve arkadaşları aracılığıyla sosyal medya üzerinden kulüp başkanına mesajlar gönderdiği ve kulüp paylaşımlarına olumsuz yorumlar yaptığı iddia edildi. Bu durumun kulüp üzerinde baskı oluşturmayı amaçladığı belirtilirken, Halis Din, kulüp itibarını korumak için kararlı olduklarının altını çizdi.

Erbaa Esnafından Su Fiyatlarına Tepki: "Bölgenin En Pahalı Suyunu Kullanıyoruz!" Erbaa Esnafından Su Fiyatlarına Tepki: "Bölgenin En Pahalı Suyunu Kullanıyoruz!"

Mali Durumun Detayları Kamuoyuyla Paylaşıldı

Başkan Halis Din, geçen sezon yapılan ve yapılamayan ödemelerle ilgili detayları kamuoyuyla paylaşmanın zorunlu hale geldiğini vurguladı. Bu bilgilerin, açıklamanın ekinde yer aldığını belirten Din, “İtibar suikasti yapanlar bu kulüpten büyük değildir” ifadesini kullanarak, kulübün itibarını koruma konusundaki kararlılıklarını bir kez daha dile getirdi.

Muhabir: Burhan Arar