Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "İstanbul'da, Tokat'ı ve şehrimizin markası Merkür Jet Erbaaspor’u konuşmak üzere hemşehrilerimizle buluştuk. Erbaa Dernekler Federasyonu'nun (ERDEF) organizasyonu ile gerçekleşen toplantıda, İstanbul'da Tokat’ı temsil eden sivil toplum kuruluşları (STK), iş insanları ve bürokratlarla bir araya geldik.^dedi. 

Sıla'dan gurbete selam götürdüğümüz bu anlamlı toplantıda, bu sezon Tokat’ı 2. Lig'de temsil edecek olan mavi beyazlı takımımız Erbaaspor için destek istedik. Toplantıda, Tokat'ın sportif başarılarıyla adından söz ettiren, marka değerini ve yükseliş ivmesini sürdüren bir şehir olma yolunda fikir birliğine vardık.

Etkinliğe katılan STK başkanlarına, iş insanlarına, bürokratlara ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bu güzel organizasyon için ERDEF Başkanımız Sayın Hüseyin Koyuncu ve yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz.

Merkür Jet Erbaa Spor Karaman Futbol Kulübü Maçına Hazırlanıyor Merkür Jet Erbaa Spor Karaman Futbol Kulübü Maçına Hazırlanıyor

Merkür Jet Erbaaspor’un başarısı için el birliğiyle çalışmaya devam edecek ve Tokat’ın adını spor alanında daha da yukarılara taşımak için gereken desteği sağlayacağız. Bu toplantı, Tokat’ın sportif geleceği için atılan önemli bir adım oldu.

Erbaa5 T O K A T H A B E RErbaa4 T O K A T H A B E RErbaa3 T O K A T H A B E RErbaa2 T O K A T H A B E RErbaa1 T O K A T H A B E R

Muhabir: Burhan Arar