Uzun yıllar Tokat'ta medya sektöründe çalışan Halil Öztürk, İstanbul'a yerleştikten sonra kilo artışına bağlı olarak çeşitli sağlık sorunları yaşamaya başladı. Bu sorunların önüne geçmek için Liv Hospital'de mide küçültme ameliyatı olan Öztürk, başarılı bir operasyon geçirdi.

Ameliyat Başarıyla Gerçekleşti

Cafe Siyaset Genel Yayın Yönetmeni Halil Öztürk'ün mide küçültme ameliyatı Liv Hospital'de gerçekleştirildi. Uzun süredir kilo problemi nedeniyle sağlık sorunları yaşayan Öztürk'ün ameliyatı başarılı geçti. Şu anda yataklı serviste tedavisi devam eden Öztürk'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.449768345 10230023125394346 7980529830057666750 N Tokat Haber

Sosyal Medyadan Teşekkür Mesajı

Halil Öztürk, ameliyatının ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı. Öztürk, "Kıymetli dostlarım, bugün itibariyle yeni bir hayata merhaba dedim... Ameliyatım başarılı geçti, iyiyim elhamdülillah. Hastaneye ziyaretime ilk Armağan Çopur kardeşim ve Halis ustam geldi sağ olsun. Allah dostlarımızı, sevenlerimizi var etsin," ifadelerini kullandı.

Bakan Yumaklı, Tokat Belediyesi’ni Ziyaret Etmedi... Bakan Yumaklı, Tokat Belediyesi’ni Ziyaret Etmedi...

 

 

Muhabir: Mihriban Koçaker