Bursaspor - Tokat Belediye Plevne Spor Maçında Seyirci Rekorunu Kırdı Bursaspor - Tokat Belediye Plevne Spor Maçında Seyirci Rekorunu Kırdı

Gazetemiz yazarı Burhan Arar ve Tokatlı hemşehrimiz Dış Ticaret Uzmanı Yusuf Uzun, Kazablankalı iş insanı Omer Al Azzahir'i ziyaret etti. Türk dostu olan Faslı iş insanı, Türkiye'den ithalat yaparak Afrika'nın iç bölgelerine önemli satışlar gerçekleştiren bir şirketin sahibi.

Gazetemize Övgü
Hürsöz Gazetesi'ni inceleyen Al Azzahir, gazetemizin mizanpajı ve içeriği konusunda övgü dolu sözler sarf etti. Özellikle düzen ve içerik kalitesini oldukça beğendiğini belirtti.Pixiz 28 07 2024 19 11 03

Hasan Kulesi Ziyareti
Başkent Rabat'ta bulunan ve birçok ziyaretçisi olan Hasan Kulesi ve Fas'ın 2. kralı Mevlay Er Raşit ile 5. kralı Abdül Melik'in kabrinin bulunduğu türbeyi ziyaret eden Arar ve Uzun, hafta başından itibaren Fas'ta yayın yapan kuruluşlara ziyarette bulunacak.

Hasan Kulesi Hakkında
Hasan Kulesi, Fas'ın başkenti Rabat'ta bulunan bir minaredir. Minare, 1199 yılında Muvahhid Halifeliği'nin üçüncü halifesi Yakub el-Mansur tarafından inşa edilmiştir ve tamamlanamamış bir caminin bir parçasıdır.

Muhabir: Burhan Arar