Volkan Demirel'den Osimhen yorumu: Böylesini görmedim! Volkan Demirel'den Osimhen yorumu: Böylesini görmedim!

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Spor Müdürümüz Arif Sağdıç'a yeni statta oynanan sezonun ilk maçı sonrası yaptığı açıklamada, takımın 2-1'lik mağlubiyetine rağmen gelecek için umutlu olduklarını belirtti. Karagöl, “Yeni statta yeni sezonun ilk maçına Erbaa takımı iyi bir başlangıç yapmaya çalıştı ama maalesef son dakikada gelen şanssız bir penaltı sonucu 2-1 mağlup oldu. İlk hafta için takımın biraz daha oturması ve uyum sağlaması gerektiği görülüyor. Ancak, bu yenilgiye rağmen takımda bir denge olduğunu ve geleceğe dair umutlu olduğumuzu söyleyebiliriz.” dedi.

Whatsapp Image 2024 09 02 At 12.21.45

Takımın Performansı ve Gelecek Beklentileri

Maçın sonlarına doğru attıkları golün ardından iki gol yemenin üzücü olduğunu ifade eden Karagöl, futbolun 90 dakika sürdüğünü ve her an her şeyin değişebileceğini bir kez daha gördüklerini vurguladı. Yeni statta oynanan bu maçın, sezonla ilgili umut vadeden bir başlangıç olduğunu dile getiren Başkan Karagöl, önümüzdeki maçlarda sakatlıklar olmadan güzel sonuçlar almayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, stadın yapımına emeği geçen devlet adamlarına, milletvekillerine ve Cumhurbaşkanı'na teşekkür etti.Whatsapp Image 2024 09 02 At 12.21.20 (4)

Belediye’nin Takıma ve Tesislere Desteği

Karagöl, Erbaa Belediyesi olarak takıma ciddi anlamda destek verdiklerini, hem takımın hem de tesislerin gerekli bakımlarında her türlü desteği sağladıklarını belirtti. Stat geçişi kabulünden sonra yapılacak işlemler için de yine belediye olarak gereken desteği vereceklerini vurgulayan Karagöl, amatör takımlara da malzeme, ulaşım gibi konularda destek sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Whatsapp Image 2024 09 02 At 12.21.20 (2)

Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu: “Kazandık Ama Gelişmemiz Gerekiyor”

Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, Erbaa deplasmanında alınan 2-1'lik galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, takımın gösterdiği özveriyi övdü. Balcıoğlu, “Öncelikle galibiyet için tüm oyuncularımın ellerine, ayaklarına, yüreklerine sağlık. Ancak bu galibiyet, her şeyi doğru yaptığımız anlamına gelmiyor. Bugün birçok şeyi yanlış yaptık, sadece kazandık.” dedi. Hazırlık maçı eksikliği ve yetersiz antrenman sayısına rağmen, takımın mücadeleci ruhunu sahaya yansıttığını belirtti.Whatsapp Image 2024 09 02 At 12.21.20

Erbaa'ya Teşekkür ve Özür

Balcıoğlu, maçın son dakikasında yaşanan gerginlikten dolayı Erbaa yönetiminden özür diledi ve Erbaa takımının gelecekte daha ses getirecek bir performans sergileyeceğini ifade etti. “Erbaa'da hem yönetim kuruluna hem de taraftarlarına ve oyuncularımızın yaptığı bazı yanlış hareketler vardı. O hareketlerden dolayı kendi adıma ve Bucaspor adına özür diliyorum.” dedi.

  Whatsapp Image 2024 09 02 At 12.21.45 (1)

 
 

Muhabir: Burhan Arar