6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açması sonrası yaraların sarılması için Türkiye'de birçok kişi seferber oldu. Deprem bölgesinde çalışmalar aralıksız sürerken Türkiye'nin birçok noktasında misafir edilen depremzedeler Ramazan Ayında da yalnız bırakılmadı.

Tokat'ın Almus İlçesinde EÜAŞ Lojmanlarında misafir edilen depremzedeler için Almus Kaymakamlığı ve Almus Belediye Başkanlığı ortak koordinasyonunda iftar programı düzenlendi. Almus Tufantepe Öğretmenevinde düzenlenen programa Almus Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan ve Almus Belediye Başkanı Bekir Özer ile depremzedeler ve diğer davetliler katıldı.

Almus Belediye Başkanı Bekir Özer "Ülkemizde 11 ilde meydana gelen depremde büyük yıkıma uğradık. Depremzede kardeşlerimizle beraber olalım istedik. Çok büyük bir milletiz, çok büyük bir ülkeyiz. Çanakkale ruhundaki birlik ve beraberliğimiz hiç sönmeyecek daha güçlenecek, daha da güçlü bir şekilde devam edecektir. Bu zaman paylaşma, birlikte olma ve dayanışma zamanı. El ele gönül gönüle yaralarımızı saracağız ve birbirimize destek olacağız" dedi.

Ülke olarak depremin ardından dayanışmanın gereğini yaptıklarına işaret eden Başkan Bekir Özer "Hep yanlarında ve hizmetlerinde olacağız. Burada kaldıkları süre içinde rahat edebilmeleri için elimizden gelen tüm gayreti hep birlikte sarf edeceğiz. Yaşadıkları bu acıyı, ülke olarak hep birlikte yaşadık. Yaşanan felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Genelde ramazanın ilk günlerinde, kalabalık aile sofralarında buluşmak adet olduğu için bir araya gelmek istedik" ifadelerine yer verdi.

Tokat Belediye Plevne Spor’un Karşıyaka Maçı Stadı ve Saati Belli Oldu Tokat Belediye Plevne Spor’un Karşıyaka Maçı Stadı ve Saati Belli Oldu

HABER: HAMİ İŞLER

Editör: Haber Merkezi