Aksaçlılar Teşkilatı tarafından Karadeniz ve İç Anadolu bölge sorumlu genel başkan yardımcısı olarak atanan Feyzullah Vatansever, yeni görevine hızlı bir başlangıç yaptı. Vatansever, memleketi Çorum'da Uğurludağ ilçesine Ramazan Güllü'yü, Sungurlu ilçesine Yalçın Güllü'yü, Alaca ilçesine ise Servet Ceylan'ı ilçe temsilcisi olarak atadı. Bu temsilcilikler aracılığıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Vatansever, diğer illerde de aktif faaliyetlerin devam ettiğini dile getirdi.

Whatsapp Image 2024 08 24 At 13.51.39

Çalışmalar Tokat ve Diğer Bölgelerde Devam Ediyor

Vatansever, açıklamasında, Kırıkkale, Ordu, Tokat'ın Zile, Turhal, Niksar ve Erbaa ilçeleri, Giresun, Trabzon, Amasya, Nevşehir, Niğde, Sinop ve Yozgat'ta da çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü vurguladı. Aksaçlılar Teşkilatı'nın misyonuna sadık kalarak, Türkiye genelinde geniş bir yelpazede faaliyetler yürüttüklerini belirtti.

"Bizler Bu Vatanın Delileriyiz"

Yavuz Ağıralioğlu’nun Yeni Partisinde Tokat'tan sürpriz isim Yavuz Ağıralioğlu’nun Yeni Partisinde Tokat'tan sürpriz isim

Vatansever, açıklamasına şu sözlerle devam etti: "Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi, bizler bu vatanın delileriyiz. Liderimiz Alparslan Türkeş'in askerleriyiz. Şair diyor ya, 'Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için hayatı göze almışım.' Bizler de Allah'ın tadacağız dediği ölümü, hakikat boyutuna geçerken düğünümüz olarak görürüz. Bu dünyada düğünümüz, hüznümüz az olsun diye mücadelemize devam ediyoruz."

"Davamız Adil Bir Dünya İçin"

Vatansever, davamızın insanlığı özgürlüğüne kavuşturma mücadelesi olduğunu belirtti. "Bizim davamız, büyük balık küçük balığı yer diye insanlara öğretilen hayvanlar âlemi düzenine karşı; insanı, insanlığından ve tüm değerlerinden özgürleştiren bir mücadeledir. Davamız, Türk'ün insana verdiği sözü yere düşürmeme davasıdır. Davamız, karanlıktan aydınlığa çıkma, batıldan hakka dönme, töre davasıdır," diyerek açıklamasını sonlandırdı.

 
 

Muhabir: Burhan Arar