Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Parti 14 Ağustos’ta 23. yaşını kutlayacak. Parti yönetimi, düzenlenecek programlar için hazırlıklarını hızlandırdı. Bu özel yıldönümünde il başkanları programda yer almayacak.

AK Parti'nin Kuruluşu ve Siyasi Yolculuğu

14 Ağustos 2001 tarihinde Türkiye’nin 39. partisi olarak Türk siyasetine giren AK Parti, 23'üncü yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Erdoğan’ın, "Bugünden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" ifadesiyle siyasette yerini alan AK Parti, yıllar içinde önemli başarılara imza attı. Parti, kuruluş aşamasından itibaren karşılaştığı zorlukları ve gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan bir video ile 81 ilde eş zamanlı etkinlikler düzenleyecek. Tokat da dahil olmak üzere tüm illerde kutlamalar coşkuyla yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yol Arkadaşlarına Hitap

Programlar kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yol arkadaşlarına hitap edecek. Kulislerde uzun süredir konuşulan ve AK Parti'ye geçmeyi bekleyen isimlere rozet takılması da bu etkinliklerin bir parçası olacak. Erdoğan'ın onayı ile milletvekili ve belediye başkanlarına AK Parti rozetleri takılacak.

Ak Parti 23. Yaş

Saadet Partisi Turhal İlçe Kongresini gerçekleştirdi Saadet Partisi Turhal İlçe Kongresini gerçekleştirdi

"ADI: AK PARTİ" Sloganı ile Coşku Doruğa Çıkacak

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla Ankara'da düzenlenecek törene parti kurucuları, bakanlar ve parti yönetimi de katılacak. "ADI: AK PARTİ" sloganı ile bir araya gelecek partililere Cumhurbaşkanı Erdoğan hitap edecek. Törende, geçmişten bugüne görüntülerin yer aldığı video ile AK Parti siyasetinin tarihi anlatılacak ve yeni yaşa özel bestelenen şarkılar seslendirilecek.

Tokat Dahil 81 İlde Eş Zamanlı Kutlamalar

Bu yılki yıldönümü, pek çok ilke sahne olacak. Her il, kendine özel bir program düzenleyerek AK Parti'nin yeni yaşını kutlayacak. Böylece partinin 23. yaş günü, 81 ilin tamamında coşkuyla kutlanmış olacak.

Muhabir: Murat Onur