AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mustafa Arslan, Tokat merkeze bağlı Günçalı Köyü’nde incelemeler gerçekleştirdi. Köy ziyaretinde, bedensel engelli Gökhan Satılmaz ve kardeşiyle bir araya gelen Arslan, kardeşlerin sorunlarını yerinde dinledi. Engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Whatsapp Image 2024 09 18 At 15.26.27

Arslan, köydeki incelemeleri sırasında yaşlı bir kadının inşaat halindeki evini ziyaret etti. İnşaatta eksik kalan yerler için yardım talebini alan Arslan, gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti.

Çeltek: “Türkiye’nin Gündemi Anayasa Değil Ekonomidir” Çeltek: “Türkiye’nin Gündemi Anayasa Değil Ekonomidir”

Sel Nedeniyle Zarar Gören Yollara Müdahale

Mustafa Arslan, köyde yaşanan sel nedeniyle hasar gören yollarla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Tokat İl Özel İdaresi'ne, sel sonrası zarar gören yolların onarılması talimatını verdiğini belirterek, köydeki ulaşım sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşacağını dile getirdi.

“Hemşerilerimizin Sorunlarına Çözüm Üretiyoruz”

Köydeki vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştiren Arslan, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. “Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, sorunlarının çözümü için gerekli adımları atacağız. Sel felaketiyle zarar gören yolların onarılması için Tokat İl Özel İdaresi'ne talimat verdik. Hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, onların sorunlarına çözüm üretmek için sürekli çalışıyoruz,” ifadelerini kullandı. Arslan, “Bu dertlere derman olacak yine AK Parti’dir” diyerek partisinin çözüm odaklı çalışmalarını vurguladı.

 

Muhabir: Burhan Arar