Tokat’ın 2. Lig temsilcisi Merkür Jet Erbaaspor’un teknik direktörü Ahmet Cingöz, takımının son maç performansını ve geleceğe dair beklentilerini spor müdürümüz Arif Sağdıç’a anlattı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Belediye Derince Spor karşısında 1 puanla sahadan ayrılan Merkür Jet Erbaaspor, maçın son dakikalarında yediği talihsiz golle 2 puan kaybetmişti.

Erbaaspor Kulüp Başkanı Halis Din İstifa Etti Erbaaspor Kulüp Başkanı Halis Din İstifa Etti

Teknik direktör Cingöz, maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Kaçan 2 puana mı yanalım, aldığımız 1 puana mı sevinelim. Ben kaçan puana değil, aldığımız puana seviniyorum. Futbolda puan her zaman önemlidir. Takım olarak 3 puanı hak etmiştik ama son dakikalarda talihsiz bir gol yedik ve sahada 2 puanı bıraktık. Ancak bunlar futbolun doğasında var” ifadelerini kullandı.

Cingöz, takımın gelişim sürecinden bahsederek, “Takım olarak her maçta aşama kaydetme hedefimiz var. Bu sezon yeni bir takım kurduk ve her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Ekonomik sıkıntılar ve mental bazı sorunlar yüzünden mağlubiyetler yaşadık ama artık bu sorunları geride bırakarak daha güçlü bir Merkür Jet Erbaaspor izlettireceğiz. Her maçta rakiplerini yoran ve istediğini alan bir takım olacağız” dedi.

Nazilli A.Ş. ile oynanacak maçın kritik olduğunu belirten Cingöz, “Bu hafta sonu evimizde Nazilli A.Ş. ile 6 puanlık bir maç oynayacağız. Rakibimize saygı duyuyoruz ancak bizi ilgilendiren onların ligdeki sıralaması değil, bizim nasıl oynayacağımızdır. Taraftarlarımızı bu zorlu maçta yanımızda görmek ve desteklerini hissetmek istiyoruz” diye konuştu.

Muhabir: Burhan Arar