Annelerin "yok" demeyeceği hediye...7 bin 500 liradan başlıyor... Annelerin "yok" demeyeceği hediye...7 bin 500 liradan başlıyor...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 32 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvurular, 06 Mayıs 2024 saat 00.00'dan 17 Mayıs 2024 saat 17.00'ye kadar e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda yapılabilecek.

Başvuru Süreci

Adaylar, başvurularını e-Devlet aracılığıyla yapacak ve belirtilen tarih aralığında başvuru işlemlerini tamamlayabilecekler. Başvurular yalnızca elektronik ortamda kabul edilecek ve belirtilen süre dışında yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

İstenilen Belgeler ve Şartlar

Sözleşmeli bilişim personeli alımına başvurmak isteyen adayların aşağıdaki koşulları sağlamaları gerekiyor:

En az dört yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik-elektronik ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına sahip olmak ve yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi, veri tabanı yönetimi veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi gibi konularda tecrübe sahibi olmak.

İstihdam Edilecek Pozisyonlar

Alımı yapılacak sözleşmeli bilişim personeli, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın merkez teşkilatında görev alacak. Pozisyonlar, bilişim ve yazılım alanlarında çeşitli görev ve sorumlulukları içermektedir.

Detaylı Bilgi ve İlan Linki

Başvuru koşulları, gerekli belgeler ve alım sürecine ilişkin detaylı bilgi için adaylar, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ilgili ilanına 'https://www.ilan.gov.tr/ilan/1480352/kamu-akademik-personel-kamu-personel-alim-ve-sinavlari-genclik-ve-spor-bakanligi-sozlesmeli-bilisim-personeli-alim-ilani'> bu linkten erişebilirler.

Muhabir: Murat Onur