Samsung'dan işletmeler için iklimlendirme sistemlerinde inovatif teknolojiler Samsung'dan işletmeler için iklimlendirme sistemlerinde inovatif teknolojiler

Hepimizin en az bir kere bile duyduğu insansız Hava Araçları yani Dronların gün geçtiktce popülerliği ve kullanım alanları yaygınlaşıyor.

Dronların kullanım alanlarının gün geçtikce genişlemesi ve bunun beraberinde insanların dronlara olan ilgisinin ve merağının arttığını gözlemlemekteyiz. Bu artış ileride dronların hayatımızın bir parçası olacağını ve bir çok sektörde rol oynacağını belirtiyor. 
Drone Nedir?
Drone ismini ingilizce erkek arıdan almıştır. Uzaktan kumanda ile veya otonom(kendi başına) yazılımlarla kontrol edilir. Dronların kendine özel uçma prensibi vardır. Sağlık Sektörü, Tarımsal ve Zirai Uygulamalar, Fotoğrafçılık ve Sinema Sektörü,Haritalama., Kargolama, Trafik ve Güvenlik olmak üzere farklı pek çok alanda kullanılan bir teknoloji drone. Öyleki artık birçok resmi kurum ve hatta belediyeler bile hizmetlerini anlatırken drone teknolojisine başvuruyor. Bunun yanı sıra artık son model akıllı telefonlar da anlık haber paylaşımlarında oldukça tercih edilir oldu. Hal böyle olunca rutin fotoğraflar da fotoğraf makieneleriyle birlikte out olurken drone görüntüleri ise rağbet görerek İn oldu. 
Turhal Belediyesi de Ray Mahallesi Gülsuyu Sokakta parke yol yapım çalışmasını havadan işte böyle görüntüledi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker