AK Parti, 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimler için adaylarını belirlemeye devam ediyor. Erbaa ilçesinin belediye başkan adayı olarak seçilen isim, Ömer Çetin oldu. Peki, Ömer Çetin kimdir? İşte detaylar…

Banu Parlak Kimdir? Kariyeri ve Kişisel Yaşamı Banu Parlak Kimdir? Kariyeri ve Kişisel Yaşamı

Ömer Çetin Kimdir?

1974 Erbaa Çatalan Köyünde doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Erbaa'da tamamlamıştır. 1992 yılında Pamukkale Üniversitesi Denizli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazanmış ve 1996 yılında bu fakülteden lisans eğitimini tamamlayarak mezun olmuştur.

Aynı yıl Tokat İli Erbaa ilçesi Ortaköy ilkokulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başlamıştır. 5 yıl burada görev yaptıktan sonra sırasıyla Hacıbükü ilköğretim Okulunda sınıf öğretmeni, Gaziosmanpaşa Ortaokulunda Müdür Yardımcısı, Kuruçay İlköğretim Okulu, Mevlana Ortaokulu ve Gaziosmanpaşa Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmıştır.

2010 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümünü kazanmış ve 2014 yılında ikinci üniversiteyi bitirmiştir. 2020 yılında Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesinde Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yapmıştır. 2008-2018 yılları arasında Eğitim-Birsen Yönetim Kurulu Üyeliği, 2018-2023 yılları arasında Memur-Sen ve Eğitim-Birsen İlçe Başkanlığı, TÜGVA İstişare Kurulu Üyeliği yapmıştır.

Erbaa'da 27 yıl eğitim öğretime katkı sunmuş olan Ömer Çetin; başarıdaki kararlılık ve azmi; yönetimdeki liderlik, disiplin ve özverisi; insani ilişkilerdeki saygı ve hoşgörüsü; geleceğe dair vizyon ve misyonuyla Belediye Başkanı olarak siz değerli Erbaalı hemşehrilerine hizmet etmek için Erbaa Gaziosmanpaşa Ortaokulu Müdürlüğü görevinden ayrılarak Erbaa Belediye Başkan Adayı olmuştur.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Ömer Çetin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Tokat Erbaa Belediye Başkan Adayı oldu.

Editör: Haber Merkezi