Cumuriyet Halk Partisi Tokat İl Gençlik Kolları, Genel Başkanı Özgür Özel’in  'Gelin tapusu Mustafa Kemal Atatürk’e ait olan bu baba ocağına üye olun' çağrısı üzerine bir stand açarak, vatandaşları CHP’ye üye olmaya davet etti. 

Başkan  Aras’tan Anneler Günü mesajı Başkan Aras’tan Anneler Günü mesajı

Standı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, "Herkesin sesinin duyulmasını sağlamak için, gençlerden emeklilere, işçilerden işadamlarına kadar herkesi partimize katılmaya çağırıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in başlatmış olduğu bu kampanya ile birlikte, daha güçlü bir Türkiye ve daha adil bir toplum için mücadelemizi güçlendiriyoruz'' dedi. 
'ÜYE OLUN' ÇAĞRISI
Novada Avm önündeki standı ziyaret eden İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, "CHP İl Başkanlığı olarak, partimize yeni üye kayıtlarını artırmayı ve partimize katılmak isteyen herkesi ailemize davet etmeyi amaçlıyoruz. Tokat'ımızın her köşesinden gelen vatandaşlarımızı partimizin çatısı altında birleştirerek, daha güçlü bir toplumsal temsiliyet ve demokratik mücadele için adım atıyoruz. Herkesin sesinin duyulmasını sağlamak için, gençlerden emeklilere, işçilerden işadamlarına kadar herkesi partimize katılmaya çağırıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in başlatmış olduğu bu kampanya ile birlikte, daha güçlü bir Türkiye ve daha adil bir toplum için mücadelemizi güçlendiriyoruz.  Tüm yurtdaşlarımızı standımızı ziyaret etemeye ve demokrasiye katkıda bulunmaya davet ediyoruz'' diye konuştu. 

Muhabir: Mihriban Koçaker