AK Parti, 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimler için adaylarını belirlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Almus ilçesindeki adayları da netleşmeye başladı. Almus Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen isim ise Yüksel Mirzaoğlu oldu. Peki, Yüksel Mirzaoğlu kimdir? İşte detaylar…

AK Parti'nin Almus Adayı Yüksel Mirzaoğlu Kimdir?

Yüksel Mirzaoğlu, 1969 yılında Almus ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Tokat'ta tamamladıktan sonra, siyasete atılmaya karar verdi. 2009 yılında Almus Belediye Meclis Üyesi seçilerek siyasi kariyerine adım atan Mirzaoğlu, 2014 yerel seçimlerinde ise il genel meclis üyesi olarak göreve başladı ve halen bu görevini sürdürmektedir.

Siyasete atıldığı günden beri Almus'un yerel yönetimine hizmet etmeyi amaçlayan Mirzaoğlu, AK Parti çatısı altında çalışmalarını sürdürmüştür. Sahip olduğu deneyim ve birikimle Almus'un ihtiyaçlarına çözüm üretmeyi hedefleyen Mirzaoğlu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin Almus Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.

Deniz Gezmiş kimdir? Nerede ne zaman nasıl öldü, ölüm yıldönümü ne zaman? Deniz Gezmiş kimdir? Nerede ne zaman nasıl öldü, ölüm yıldönümü ne zaman?

Yüksel Mirzaoğlu'nun adaylığı, ilçenin yerel yönetimine yapacağı olası katkılar ve projeleriyle beraber büyük bir merak konusu haline gelmiştir. Almus'un sosyal ve ekonomik gelişimine destek olacak stratejileri ve vizyonuyla dikkat çeken Mirzaoğlu, seçim sürecinde de yoğun bir şekilde çalışarak halkın güvenini kazanmayı hedeflemektedir.

Editör: Haber Merkezi