Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu: Tokat Belediye Plevnespor ve Merkür Jet Erbaaspor’un Rakipleri Belli Oldu!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kuraları çekildi! Tokat’ın iki temsilcisi zorlu rakiplerle karşılaşacak. Tokat Belediye Plevnespor, TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile mücadele ederken, Merkür Jet Erbaaspor ise Küçükçekmece Sinopspor ile karşılaşacak. Heyecanla beklenen bu maçlar 29-31 Ekim tarihleri arasında oynanacak.

Sivasspor, Hatayspor maçında 3 puana odaklandı Sivasspor, Hatayspor maçında 3 puana odaklandı

Tokat Belediye Plevnespor Karagümrük’e Karşı Büyük Bir Mücadeleye Hazırlanıyor
Tokat Belediye Plevnespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda güçlü rakibi Fatih Karagümrük ile eşleşti. Tek maç eleme sistemine göre oynanacak bu karşılaşmada Tokat ekibi, TFF 1. Lig temsilcisi Karagümrük karşısında sürpriz yapmayı hedefliyor. 29-31 Ekim tarihleri arasında oynanacak maçta Tokatlı futbolseverler büyük bir heyecanla takımlarının mücadelesini bekliyor.

Erbaa’dan Büyük Hedef: Merkür Jet Erbaaspor Küçükçekmece Sinopspor ile Karşılaşıyor
Erbaa’nın temsilcisi Merkür Jet Erbaaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Küçükçekmece Sinopspor ile karşı karşıya gelecek. Erbaaspor’un, bu önemli mücadeleyi kazanarak bir üst tura yükselme hedefi bulunuyor. Erbaa’da taraftarlar, bu kritik karşılaşma öncesinde takımlarına büyük destek veriyor.

 İşte diğer eşleşmelerden bazıları:

Kırıkkale FK - Yeni Malatyaspor
Silivrispor - Bellona Kayserispor
Uğur Okulları İstanbulspor - Kilis Belediyespor
Bursaspor - 7 Eylül Turgutlu 1984
Aliağa Futbol - Anadolu Üniversitesi
İnegöl Kafkasspor - Atakaş Hatayspor
52 Orduspor FK - Şanlıurfaspor
Karacabey Belediyespor - Amasyaspor
Tokat ve Erbaa’nın temsilcileri bu zorlu karşılaşmalarda başarı hedefliyor. Plevnespor, TFF 1. Lig temsilcisi Karagümrük'e karşı sürpriz yapmayı planlarken, Erbaaspor ise Küçükçekmece Sinopspor karşısında bir üst tura yükselme hedefinde.

Muhabir: Burhan Arar