Tokat Belediye Plevnespor U19 Takımı teknik direktörü Orhan Yazıcı, geçtiğimiz hafta Trabzon Akçaabat deplasmanında 3-1’lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Yazıcı, takımın ilk yarıdaki performansından memnun olmadığını vurgularken, ikinci yarıdaki oyunun ise kendisini umutlandırdığını söyledi. Takımın yeni bir oluşum sürecinde olduğunu belirten deneyimli teknik adam, önümüzdeki hafta oynanacak zorlu maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu dile getirdi.

İlk Yarı Hayal Kırıklığı

Futbol: Nesine 3. Lig 6. hafta maç sonuçları Futbol: Nesine 3. Lig 6. hafta maç sonuçları

Orhan Yazıcı, ilk yarıda yaşanan bireysel hataların oyunun seyrini olumsuz etkilediğini belirtti. Maçın 28. dakikasında, orta sahada yaşanan bir top kaybıyla gelen golün ardından dengeyi sağlama şansı yakaladıklarını ancak bunu değerlendiremediklerini ifade etti. İlk yarı 1-0 geride tamamlanırken, soyunma odasına mağlup gitmenin moral bozucu olduğunu söyledi.

İkinci Yarıda Umut Veren Performans

İkinci yarıya iki oyuncu değişikliğiyle başlayan Tokat Belediye Plevnespor, zaman zaman rakip üzerinde baskı kurmayı başardı. Ancak bulduğu fırsatları gole çeviremeyince, Akçaabat iki hızlı kontratakla skoru 3-0’a getirdi. Maçın sonlarına doğru buldukları golle durumu 3-1’e taşımalarına rağmen, beraberlik için yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini belirten Yazıcı, "Mağlup olduk ancak ikinci yarıda sergilediğimiz futboldan teknik ekip olarak memnunum. Bu takım yeni kuruldu ve zamanla hatalarımızın üstesinden gelerek daha iyi bir ekip olacağız" dedi.

Hafta Sonu Zorlu Maç

Yazıcı, Trabzon Akçaabat maçını geride bıraktıklarını ve artık bu hafta sonu oynayacakları Merkür Jet Erbaaspor U19 karşılaşmasına odaklandıklarını söyledi. “Zorlu bir maç bizi bekliyor. Ancak hedefimiz 3 puan ve bunun için sahada en iyimizi vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Muhabir: Burhan Arar