Yeni bölümde Seyran ve Ferit’in kızı Duru ile Suna’nın kızı Hatice aniden ortadan kaybolur. Yalıda büyük bir panik yaşanırken, zamanla yarış başlar. İlk ipuçları, çocukların kaçırılmış olabileceği ihtimalini güçlendirirken, aile fertleri geçmişteki düşmanlarını bir bir gözden geçirmeye başlar.

1999 ve 2001'de Tokat'ı Ekranlara Kitlemişti Şimdi Yepyeni Bir Seri İle Dönüyor Başrolü Bile Hazır 1999 ve 2001'de Tokat'ı Ekranlara Kitlemişti Şimdi Yepyeni Bir Seri İle Dönüyor Başrolü Bile Hazır

Ferit, çocuklarını bulabilmek için sınırlarını zorlarken, Saffet’in görüntülerde ortaya çıkması geçmişin karanlık hesaplarını yeniden gün yüzüne çıkarır. Olaylar giderek daha karmaşık bir hal alırken Tarık, Şehmuz ve eski defterler yeniden açılır. Seyran ve Suna çaresizce çocuklarına kavuşmayı beklerken, zaman giderek daralır.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu dizide ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Hülya Duyar, Gülen Gedikoğlu, Türkü Su Demirel, Armağan Oğuz ve Arif Selçuk gibi güçlü isimler de rol alıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin otururken, senaryosunu ise H. Zeynep Bonçe kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, merakla beklenen 100. bölümüyle 28 Mart Cuma saat 20.00’de Star TV’de izleyicisiyle buluşacak.

(10) (1) Tokat Haber1

(6) (1) Tokat Haber1

(3) (1) Tokat Haber1

Muhabir: Burhan Arar/Bülten