İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Tokat ziyareti, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.  Tokat, sosyal medya platformu X’te (eski Twitter) en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Binlerce sosyal medya kullanıcısı, #Tokat etiketi altında paylaşım yaparak konuyu ülke gündemine taşıdı.

Sosyal Medyada Tokat Gündemi

X platformunda, olayın ardından birçok kullanıcı Tokat ilini ve ziyareti yorumladı. Ekrem İmamoğlu’nun Tokat’ı ziyaretine dair birçok paylaşımda bulundu. Bu olay, Tokat’ı hem yerel hem de ulusal gündemin merkezine oturttu. Kullanıcılar #Tokat etiketini hastag haline getirerek büyük bir etkileşim yarattı. Kısa sürede on binlerce tweet atıldı.

 Tokat, X'te Trend Topic Oldu

 

 Tokat kelimesi X platformunda en çok kullanılan kelimeler arasına girdi. Sosyal medyada #Tokat etiketiyle binlerce paylaşım yapılırken, kullanıcılar olay hakkında çeşitli görüşler dile getirdi. Tokat'ın bu şekilde gündeme gelmesi, ilin sosyal medya üzerindeki görünürlüğünü arttırdı.

 
Yıkılan Tokat Valiliği'nin Yeri Tartışılıyor: Anket Sonuçları Ne Diyor? Yıkılan Tokat Valiliği'nin Yeri Tartışılıyor: Anket Sonuçları Ne Diyor?

 
 

 
 

Editör: Nurhan İçmez