Karşıyaka maçı için İzmir’e gitmekte olan 23 Elazığ FK takım otobüsü, Manisa’nın Kula ilçesi yakınlarında motor arızası sonucu alev aldı. Sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, futbolcular ve teknik ekibin içinde bulunduğu otobüs büyük bir tehlike atlattı. Yangına hızla müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Neyse ki ölen ya da yaralanan olmadı, ancak otobüste maddi hasar meydana geldi.

Ehliyetsiz sürücü kazaya neden oldu: 3 yaralı Ehliyetsiz sürücü kazaya neden oldu: 3 yaralı

Yangının Nedeni Araştırılıyor

Olay, Kula ilçesi sınırlarında saat 09.00 sularında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle otobüsün motor kısmında başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. İtfaiyenin hızlı müdahalesiyle yangın söndürülse de otobüste büyük hasar oluştu. 23 Elazığ FK futbolcularının ve teknik ekibin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. TFF 3. Lig 1. Grup 3. hafta maçında Karşıyaka ile karşılaşacak olan takım, yaşadığı bu olayla spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Takım, Tokat Belediye Plevnespor ile aynı grupta yer alıyor.

Spor Camiasında Üzüntü Yarattı

Otobüs yangını, Türkiye genelinde spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Özellikle Tokat Belediye Plevnespor ile aynı grupta bulunan 23 Elazığ FK’nın yaşadığı bu talihsiz olay, futbolseverleri ve sporcuları derinden etkiledi. Yangının nedenine dair soruşturma sürerken, sporcuların morallerinin bozulmaması için tüm imkanlar seferber ediliyor. Bu olay, takımın Karşıyaka maçına nasıl yansıyacağı konusunda merak uyandırıyor.

 

Kaynak: İHA