Hamidiye Mahallesi'nde yer alan Park Caddesi üzerinde meydana gelen feci kaza, iki gencin yaralanmasıyla sonuçlandı. Ömer Faruk K. (27) yönetimindeki 16 BDZ 711 plakalı motosiklet, aynı yönde ilerlerken, sola manevra yapmaya çalışan Abdulhamit F. (30) idaresindeki 16 BGD 713 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet devrildi ve sürüklenerek, park halindeki 16 AJP 633 plakalı başka bir otomobile çarparak durabildi.

Kaza sonucunda, motosiklet sürücüsü Ömer Faruk K. ve arkasında bulunan arkadaşı Mahsun İ. (27) yaralandı. Yaralılar, olay yerine hızla sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Dramatik Kaza Anı Aksiyon Kamerasında

Bu üzücü olay, motosikletin üzerine monte edilmiş bir aksiyon kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Motosikletini arkadaşına kullandıran Mahsun İ., yaşanan kaza sonrası, "Verme abi işte verme, böyle hevesli adama verme," diyerek pişmanlığını aksiyon kamerasına yansıttı. Mahsun İ., bu acı dolu anları sosyal medya hesabından paylaşarak, yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı.

Polis, kaza ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili detaylı incelemelerin sürdüğü ve kaza anına dair görüntülerin incelendiği bildirildi.