Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dijital bir faşizmle karşı karşıya olunduğunu söyleyerek “Arzu edilen iş birliğini henüz tam manasıyla tesis edemedik. Türkiye’nin hassasiyetlerine saygı gösterilirse mesele kendiliğinden hal yoluna girecektir.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ; “Gelinen noktada, sosyal medya şirketlerinin çıkarlarına dokunan her hususta mafya gibi davrandıklarına bizzat şahit oluyoruz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sosyal Medya Platformlarına Tepki
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde İnsan Hakları Eğitim Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filistinli şehitlerin fotoğraflarına bile tahammül edemeyip anında yasaklayan, bunu da özgürlük olarak pazarlayan bir dijital faşizmle karşı karşıyayız." dedi.
Yorumlar
Yerel Haberler
Trend Haberler

Tokat'ın Bu Kasabasına Millet Bahçesi Geliyor Tünel ve Hastane 'de Yapılacak Tokat'tan Yeni Bir İlçe Doğacak

Tokat'ta 5 Katlı Bina Boşaltıldı, Yıkım Hazırlığı Başladı!

Tokat'ın En Tarihi Köyü Ovaya Sıfır Yer Alıyor Önünden Irmak Geçiyor Yeni Bir Yolda Yapılıyor Burası Çok Değerlenecek

Tokat'ın Bu Köyü Karadeniz'in Yeşil Dokusuyla Çevrili Hollanda Bahçeleri Gibi Yaşamı İle Kendine Çekiyor

Tokat'ın Komşusuydu İl Olarak Birçok İlçesi Vardı Tarih ve Kültürle Keşfedilmeyi Bekliyor

Emekli Biletini Alan Geliyor Tokat'ın Bu köyünde Karargah Kuruyor Masal Gibi Büyülüyor Tokat'ta Keşfedilmesi An Meselesi