İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Abdullah Köklü, Niksar Kaymakamlığı önünde ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakam Ekrem Çeçen’i ziyaret eder Vali Abdullah Köklü, ilçe ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra Niksar Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Abdullah Köklü, belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı'ndan bilgi aldı. Niksar’ın simgelerinden biri olan Tarihi Arasta Çarşısı’nı ziyaret ederek çarşıdaki esnaflara  hayırlı işler  ve bol kazançlar dileyen Vali Köklü,  meşhur Adalı Kıraathanesi'nde, vatandaşlarla sohbet eşliğinde kahve içti.

3D8E2F40 50Fc 477B 95Ff 6D0F34166867

Programı kapsamında Niksar Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Nusret Özgün'den çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Abdullah Köklü, Niksar’da yapımı devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceleyerek projelerin son durumu hakkında bilgi aldı.

Tokat, Çorum’a Fark Atamadı Ama Amasya’yı Geçti Tokat, Çorum’a Fark Atamadı Ama Amasya’yı Geçti

E05A6Ebb B69B 4342 B40F 29C4Ab44263BKültür merkezi, ilçe halk kütüphanesi ve spor salonunda devam eden çalışmaları gören Vali Köklü, yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine sunulan yüzme havuzunda da incelemelerde bulunarak  "Hedefimiz, çocuklarımızı bağımlılıklardan korumak için spora teşvik etmek. Spor, çocuklarımızın sağlıklı gelişimi ve toplumla etkileşimi için çok önemli." dedi.

Şehit Özel Harekat Polisi Bülent Ay'ın ailesini ziyaret ederek bir süre sohbet eden Vali Abdullah Köklü, Niksar'ın tarihi ve kültürel sembollerinden olan mimari dokusundan dolayı milattan önce II. yüzyılda ve Roma döneminde askeri depo olarak kullanılan Roma Arsenali'ni ziyaret ederek ilçedeki programını tamamladı.

Erbaa Ziyareti
Daha sonra Erbaa’da bir dizi ziyaret ve incelemeler gerçekleştiren Vali Abdullah Köklü, Erbaa Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam İsmail Altan Demirayak'tan, Belediye’yi ziyaret ederek Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl’den  ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

3De599Fd D377 4660 B7F8 50Edd39C8Abe

Erbaa Belediyesi Hanife Büşra Konyar Sanat Atölyesi'ni ziyaret ederek burada yapılan çalışmaları yerinde gören Vali Köklü, şehit İbrahim Alıcı'nın ailesini ziyaret etti.

İncelemeleri kapsamında kamu yatırımlarını yerinde gören Vali Abdullah Köklü, Erbaa’da TKDK desteği ile 640 dekar alanda kurulan ve 20 çeşit çiçek üretimi yapılan seralarda incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.Vali Köklü, İstanbul, Ankara, İzmir ile Romanya, Bulgaristan, Macaristan, Gürcistan'a gönderilmek üzere çiçek üretimi yapılan seraların kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek çiftçilere hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. 

3C239458 0Bde 424E Bdfd 237497527393 Vali Köklü, daha sonra yapımı devam eden hükümet konağı, Fevzi Çakmak İlkokulu ve 8 bin kişilik stadyumda incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Vali Köklü’ye ziyaretlerinde ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Muhabir: Burhan Arar