Geçmişten Bugüne Utku Bebeğin Mücadelesi
Kampanya sürecinde Utku bebeğin durumu ve gerekli tedavi hakkında birçok haber yapıldı. Türkiye genelinde başlatılan bu kampanyanın amacı, SMA hastası bebeklerin tedavisi için gerekli olan yüksek maliyetli ilaçlara ulaşmasını sağlamaktı. Uzun süren bu mücadele, bugün Dubai’de başlayacak olan tedaviyle taçlanıyor.

Utku Bebeğin Babasından Mesaj Var

Fırat Limoncu, Dubai yolculuğunu sosyal medya hesabından paylaşarak, "Uzun süredir ekranlarda, sokaklarda ve sosyal medyada "Destek veren eller çoğalırsa, Utku karanlıklardan kurtulacak" sloganıyla haykırdık. SMA hastası Utku bebeğin tedavisi için başlatılan kampanyaya destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

TOGÜ'de "Güncel Yaklaşımlarla Eğiticilerin Eğitimi Programı Atölye" çalışması başladı TOGÜ'de "Güncel Yaklaşımlarla Eğiticilerin Eğitimi Programı Atölye" çalışması başladı

Kampanya ve Toplanan Bağışlar
Limoncu, "Utku bebeğin tedavisi için başlatılan kampanya büyük ilgi gördü. Türkiye’nin dört bir yanından gelen bağışlarla hedefimize ulaştık. Maddi ve manevi destek olan herkesin katkılarıyla Utku bebeğin tedavisi için gerekli olan Zolgensma ilacının maliyeti karşılandı.
Sonunda beklenen gün geldi ve Utku bebek, nam-ı diğer Limon Reis, bugün Dubai’ye uçtu. Dualarınızı eksik etmeyin; Zolgensma tedavisiyle Utku'nun damarlarında umut dolaşacak. Hep birlikte başardık, şimdi tedavi sürecinde de sizlerin dualarına ihtiyacımız var." diye konuştu.M E R H A B~4 Tokat Haber

M E R H A B~3 Tokat Haber

 

Muhabir: Burhan Arar