Tokat'ta taklit ve tağşiş ürün listesi güncellendi! Tokat'ta taklit ve tağşiş ürün listesi güncellendi!

Tokat’ın gastronomi dünyasında çığır açan lezzet noktası “Meşhur Kesiğin Yeri,” Sivas'ta da şube açıyor! Tokat'ın Nusret'i olarak bilinen İzzet Çağlar, Kesik Usta adıyla ün kazandı ve markasını şimdi Ahmet Öztürk öncülüğünde Sivas'a taşıyor. Özellikle “Çürük” adı verilen eşsiz marine edilmiş etin de Sivas'ta yapılacağını duyuran İzzet Çağlar, “Sivas’a hizmet etmeye talibiz” diyerek yeni hedeflerini açıkladı.

Sivas'a Yeni Bir Lezzet Rüzgarı: Meşhur Kesiğin Yeri

Tokat’ta yerel halkın ve ziyaretçilerin gözdesi haline gelen “Meşhur Kesiğin Yeri,” Sivas’ta da gastronomi dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Ahmet Öztürk’ün öncülüğünde açılacak olan bu yeni şube, özellikle Tokat’ın ünlü lezzetlerinden olan “Çürük” etiyle Sivaslıları buluşturacak. İzzet Çağlar’ın ustalıkla hazırladığı ve etseverlerin büyük ilgi gösterdiği bu lezzet, adeta bir fenomen haline geldi.Kesikci Usta Sivas

"Çürük" Eti ve Tavuk Döner ile Fark Yaratacak

“Meşhur Kesiğin Yeri” Sivas şubesinde, Tokat’ın dillere destan “Çürük” etinin yanı sıra, benzersiz tavuk döner de menüde yer alacak. İzzet Usta, bu lezzetleri Tokat’tan sonra Sivas’a taşıyarak, daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Tokat’taki başarısını Ankara şubesinde de sürdüren Usta, şimdi Sivaslıları bu özel lezzetlerle tanıştıracak.

Muhabir: Burhan Arar