Tokat’ın tanınmış isimlerinden eski milletvekillerinden Profesör Doktor Celil Göçer, babası Ali Göçer’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Merhum Ali Göçer’in cenaze töreni, Turhal’da bulunan Kesikbaş Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 Whatsapp Image 2024 10 09 At 14.19.15 (3)
Cenazeye, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda önemli isim katılım sağladı. AK Parti Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan, Tokat eski belediye başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Ercan Poyraz ve yönetim kurulu üyesi Osman Altınordu gibi isimler törende yer aldı.Whatsapp Image 2024 10 09 At 14.19.15 (1)

İş Dünyası ve Basından Yoğun Katılım
Turhal Pancar Kooperatifi Başkanı Yalçın Bekler, Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkan Yardımcısı Yakup Orakçı, Yeşil Niksar Gazetesi sahibi Cemalettin Bilgin ve Gökdere Havzası Derneği Başkanı Ramazan Çakmak, Yeniçağ Gazetesi Tokat İl Temsilcisi Kenan Kayhan, SGK İl Müdürü Turgut Pekdemir, İŞKUR Müdürü Bekir Fındık ve Milli Parklar Müdürü İhsan Ekinci gibi iş dünyası ve kamu kurumlarından önemli isimler de törende hazır bulundu.Whatsapp Image 2024 10 09 At 14.19.15

Ordu Tarımında Tokat Dönemi Kapanıyor! Ordu Tarımında Tokat Dönemi Kapanıyor!

Sevenleri Yalnız Bırakmadı
Bu acılı günde, Profesör Doktor Celil Göçer’in dostları ve yakın çevresi de taziye dileklerini ileterek, aileye destek oldu. Siyaset ve iş dünyasından geniş bir katılımın sağlandığı cenaze töreninde, Göçer ailesine başsağlığı mesajları iletildi.

 Whatsapp Image 2024 10 09 At 14.19.16

 

Muhabir: Burhan Arar