T Ö R E N12
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü kutlama programı Tokat’ta çelenk töreni ile başladı. Tokat Valisi Abdullah Köklü, Topçu Albay Haluk Albayrak ve Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Kocaeli Zabıtası'ndan KPSS’ye geç kalanlara destek Kocaeli Zabıtası'ndan KPSS’ye geç kalanlara destek

T Ö R E N9Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Abdullah Köklü, makamında tebrikleri kabul etti. Tebriklerin kabulünün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa geçildi.

T Ö R E N7

Buradaki tören  Tokat Valisi Abdullah Köklü, Topçu Albay Haluk Albayrak ve Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun törene katılan askeri birlikleri, okulları ve halkı selamlamasıyla başladı. 

T Ö R E N3

Ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Tören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunması ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Daha sonra Halk Oyunları gösterisi sergilendi. 

T Ö R E N8

Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen törenin ardından Tören geçişine sıra geldi. Törene katılan askeri birlikler ve okullar başta olmak üzere sırayla yapılan geçişlerin ardından tören sona erdi. Geçiş töreninde Tokat Motosiklet kulüplerinin geçişleri de ilgiyle izlendi. 

T Ö R E N5

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması kapsamında Tokat Valiliği ev sahipliğinde bugün saat 18.00'de bir resepsiyon verilecek. Ardından saat 20.00'da Fener Alayı düzenlenecek. 

T Ö R E N6

T Ö R E N14

T Ö R E N13

T Ö R E N2

Muhabir: Mihriban Koçaker