Tokat, gençlerin eğitimine büyük katkı sağlayacak yeni bir kurs merkeziyle buluştu. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat TSO Başkanı Fatih Gökdere, siyasi parti temsilcileri, eğitimciler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla, yeni sistem kurs merkezinin açılış töreni gerçekleşti.

İlk ders zilini Başkan Bilal Soykan çaldı İlk ders zilini Başkan Bilal Soykan çaldı

G Yjl Rs R W4 A A F A Qx

Karşıyaka’da Eğitim Merkezi Hizmete Girdi
Yeni kurs merkezi, Karşıyaka Mahallesi İbni Kemal Caddesi’nde, Karşıyaka İlkokulu'nun yanında yer alıyor. Öğrenciler burada sosyal etkinliklerde bulunabilecek, tenis oynayabilecek, kütüphanede kitap okuyabilecek ve çeşitli dersliklerde eğitim alabilecekler. Deneyimli eğitim kadrosuyla 6., 7., ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik hizmet veren merkez, şimdiden yoğun ilgi görüyor.

G Yjl Rs Y Xs A A Z Yvh

Başkan Yazıcıoğlu’ndan Eğitime Destek Vurgusu
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, açılışta yaptığı konuşmada eğitimin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:
"Gençlerimiz için büyük bir yatırım bu. Bizim için önemli olan sizlersiniz. Gelecekte bu koltuklarda sizler oturacaksınız. Türkiye’nin geleceği sizlerin elinde. Bu nedenle eğitim gerçekten çok önemli. Belediye olarak biz de bu sürece katkı sağlamaya devam edeceğiz."
Başkan Yazıcıoğlu, gençlerin eğitimine yapılan her türlü yatırımın Tokat için değer taşıdığını belirtti.

G Yjl Rs T X U A A Cd9 J

Ertkan Sütüpak: "Geleceğe Işık Tutuyoruz"
Kurs merkezi müdürü Ertkan Sütüpak, merkez hakkında bilgi vererek, öğrencilerin hem akademik hem de sosyal gelişimlerine katkı sunacaklarını belirtti. Sütüpak, öğrencilere sadece ders değil, aynı zamanda sosyal aktivitelerle dolu bir öğrenim süreci sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

120 Öğrenciye Eğitim Fırsatı
Kurs merkezi, 6., 7., ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik eğitim programlarıyla 120 öğrenciye hizmet vermeyi planlıyor. Modern derslikler ve sosyal alanlar, gençlerin eğitim hayatlarına önemli katkılar sağlayacak.

 
 

Muhabir: Burhan Arar