Vali Hatipoğlu'na, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Sabri Küyük de eşlik etti. Vali Hatipoğlu, Turhal'da yapılan trafik denetimlerinde sürücülere trafik kurallarını hatırlatarak, "Bayram tatili dolayısıyla yolculuklar başladı. Biz de gerekli tedbirlerimizi aldık. Turhal Bölge Trafik İstasyonu önünde hem vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz hem de ekiplerimizle bir araya geldik. Tokat ilimiz sınırları içerisinde emniyet ve jandarma olmak üzere 505 trafik personelimizle bayram süresince 24 saat esasına göre çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kesintisiz Radar ve Bilgilendirme
Vali Hatipoğlu, "Kesintisiz radar uygulamalarımız devam edecek. Dijital, görsel ve afişlerle bilgilendirme yapacağız. Vatandaşlarımızın bayramda ailelerine huzurlu bir şekilde ulaşabilmeleri için gerekli tedbirlerimizi aldık. Niksar Bölge Trafik Denetleme İstasyonumuzda yaşam tüneli de dahil olmak üzere gerekli çalışmaları kesintisiz olarak sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaza Noktalarında Yoğun Çalışmalar
Daha önce çeşitli kazaların meydana geldiği noktalarda trafik ekiplerinin çalışmalarını sürdüreceğini belirten Vali Hatipoğlu, "Dinlenme istasyonlarında çalışmalarımız aynı şekilde sürecek. Bayramın ülkemize hayırlar getirmesini dilerken vatandaşlarımızın mümkün olduğunca trafik hassasiyetine uyarak, emniyet kemerine ve molalara dikkat ederek uzun yola devam etmelerini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Herkese iyi bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Bakanlıktan Tokat’a Müjde: Dev Alım Yapılacak! Bakanlıktan Tokat’a Müjde: Dev Alım Yapılacak!

 
 

 
 

Muhabir: Burhan Arar