Tokat’ta ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldüren bir adım daha atıldı. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Sosyal Market ve Aşevi’nde gerçekleştirdiği incelemelerde, paranın geçmediği marketin tüm eksikliklerinin giderildiğini ve yeni eğitim sezonuna hazır olunduğunu duyurdu.

Tokat'ta dev erzak küpleri gün yüzüne çıktı! Tokat'ta dev erzak küpleri gün yüzüne çıktı!

1 Tokat Haber-1

Başkan Yazıcıoğlu, Sosyal Market’in raflarını tek tek gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gözlemlerini paylaşan Yazıcıoğlu, “Seçim döneminden sonra her alanda değişimi başlattık. Bugün Sosyal Marketimizi gezdik ve reyonlarımızdaki eksiklikleri tamamladık. Tüm malzemelerimiz hazır durumda. Toplamda 900 ihtiyaç sahibi vatandaşımızı belirlemiştik ve bu sayı gün geçtikçe artıyor. Sosyal Belediyecilik adına tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için Sosyal Marketimizdeki tüm eksiklikleri giderdik” dedi.

Eğitim Döneminde Yanınızdayız

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklar için kırtasiye ve giyim malzemeleri üzerine yoğunlaştıklarını belirten Yazıcıoğlu, “Şimdi yapacağımız en önemli çalışmalardan bir tanesi de eğitim dönemi başlamadan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarına yönelik malzemelerimizi artırarak devam edeceğiz. Eğitim döneminde de ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Tokat’ta Sosyal Belediyeciliğin Öncüsü
Tokat Belediyesi'nin sosyal projeler kapsamında hayata geçirdiği Sosyal Market ve Aşevi, şehrin ihtiyaç sahibi vatandaşlarına umut ışığı olmaya devam ediyor. Başkan Yazıcıoğlu’nun liderliğinde, belediyenin tüm kaynakları ihtiyaç sahiplerine ulaşacak şekilde organize ediliyor. Bu adımlar, Tokat’ta sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini oluşturuyor.

 

 

Muhabir: Mihriban Koçaker