Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, "Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Mala Zarar Verme, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması ve 6136 SKM" suçlarıyla ilgili olarak yaptığı çalışmada, il merkezinde bir iş yerinin önünde iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmanın detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Silahlı Çatışma
08 Temmuz 2024 günü saat 19.00 sıralarında Tokat il merkezinde faaliyet gösteren bir iş yerinin önünde, alacak verecek meselesinden dolayı iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Neyse ki, çatışmada herhangi bir yaralanma veya ölüm olayı meydana gelmedi.

Olayda Ele Geçirilen Silahlar
Olay yerine gelen ekipler, çatışmada kullanılan 1 adet GLOCK marka tabanca, 2 adet BARETTA marka tabanca, 1 adet av tüfeği, 28 adet tabanca fişeği ve 33 adet av tüfeği fişeğine el koydu.

İçişleri Bakanlığı Uyardı: B Sınıfı Ehliyetlerde Yeni Dönem Başlıyor! İçişleri Bakanlığı Uyardı: B Sınıfı Ehliyetlerde Yeni Dönem Başlıyor!

Şüphelilerin Yakalanması ve Adli Süreç
Çatışmaya karıştığı tespit edilen 7 şüpheli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Yakalanan S.A., U.D. ve F.G. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. M.T.Y., M.Ç., M.A. ve T.Ü. isimli şahıslar ise gerekli işlemlerden sonra Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı.

 

 

 

Muhabir: Burhan Arar