Tokat'ın Pazar İlçesi Tepeçaylı Köyünde Buğday Tarlasında Yangın Çıktı.

Tokat'ın Pazar ilçesinde, Elvan Tüter'e ait buğday tarlasında çıkan yangında yaklaşık 6 dönüm ekili arazi zarar gördü.

Yangının Sebebi Henüz Belirlenemedi

Henüz bilinmeyen bir nedenle Tepeçaylı köyünde başlayan yangın, kısa sürede yayıldı. Yangını fark eden köy sakinleri, durumu hemen itfaiyeye bildirdi.

Fahiş Fiyat Denetimlerinde Ceza Yağdı... Fahiş Fiyat Denetimlerinde Ceza Yağdı...

A A 20240617 34902080 34902079 T O K A T T A C I K A N Y A N G I N D A Y A K L A S I K 6 D O N U M B U G D A Y E K I L I A R A Z I Z A R A R G O R D U Tokathaber

İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi

Pazar Belediyesi itfaiye ekipleri, yangın ihbarının ardından hızla olay yerine intikal etti. Yaklaşık bir saat süren yoğun çalışma sonucunda yangın kontrol altına alındı ve tamamen söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangının daha geniş bir alana yayılması önlendi.

Yerel Halk Üzgün

Yangının meydana geldiği Tepeçaylı köyünde yaşayanlar, yaşanan olay karşısında büyük üzüntü yaşadı. Köy sakinleri, yangın sezonunda daha dikkatli olunması gerektiğini ve tarım alanlarının korunması için gerekli tedbirlerin alınmasının önemini vurguladı.

A A 20240617 34902080 34902077 T O K A T T A C I K A N Y A N G I N D A Y A K L A S I K 6 D O N U M B U G D A Y E K I L I A R A Z I Z A R A R G O R D U Tokathaber

Muhabir: Burhan Arar