Tokat’ta 17 Eylül Elektrik Kesintisi: Hangi Mahalleler Etkilenecek? Tokat’ta 17 Eylül Elektrik Kesintisi: Hangi Mahalleler Etkilenecek?

Turhal ilçesine bağlı Çayırlatı köyüne tatile gelen Medine Atak, oğlunun yaşadığı ulaşım zorluklarını aşmak için yetkililere başvurdu ve kısa sürede sonuç aldı. Bozuk yollar nedeniyle zorlanan Medine Atak, Turhal Kaymakamlığı'na başvurarak çözüm istedi ve talepleri hızlıca karşılandı.

Whatsapp Image 2024 09 03 At 23.00.54

Yol Yapımıyla Gelen Rahatlık

1 Temmuz 2024'te Tokat'ın Turhal ilçesindeki Çayırlatı köyüne tatile gelen Medine Atak, üç çocuğundan biri olan, doğuştan Serebral Palsi (SP) hastası Kayra Firuz Atak ile köyde zorlu anlar yaşamıştı. Özellikle bozuk yollar nedeniyle oğlunu dışarı çıkarmakta ve tekerlekli sandalyesiyle gezdirmekte zorlanan Medine Atak, çözüm arayışına girerek Turhal Kaymakamlığı'nı telefonla aradı.Enegli2

Hızlı ve Etkili Müdahale

Medine Atak'ın başvurusunun ardından, Kayınpederi Hüseyin Atak ile Kayınvalidesi Zübeyde Atak'ın evinin önündeki yol çalışmaları hızlıca başlatıldı. Kısa süre içinde parke taşları döşenen yol, köy halkının hizmetine sunuldu. Yenilenen yolun rahatlığı, Medine Atak ve ailesi için büyük bir kolaylık sağladı.

Engelli3

Teşekkür ve Takdir

Bir süre sonra tekrar köyüne gelen Medine Atak, Serebral Palsi (SP) hastası oğlu Kayra Firuz Atak ile yenilenen yol üzerinde fotoğraf çekinerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Atak, yetkililerin duyarlılığı ve hızlı müdahalesi için minnettar olduğunu belirtti.

Muhabir: Burhan Arar