Tokat İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatının 185'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 11 Haziran 2024 günü gerçekleşen etkinlikte, jandarma olarak görev yapmış ve şimdi emekli olan 14 yaşlı vatandaş, Tokat il merkezi ve ilçelerinden gelerek, halen görevde olan erbaş ve erlerle bir araya geldi.

Meteoroloji saat verdi: Tokat'a kritik uyarı! Meteoroloji saat verdi: Tokat'a kritik uyarı!

Öğle Yemeğinde Kuşaklar Buluştu

Ziyaretçi gazi jandarmalar, görevdeki askerlerle öğle yemeğini birlikte yiyerek, silah altında geçirdikleri zamanlardan deneyimlerini ve anılarını paylaştı. Karavana yemek asker ve gaziler arasında samimi sohbetlere sahne oldu.

Yenilikçi Silah ve Teçhizat Tanıtımı

Yemeğin ardından, jandarma birliklerinin kullanımında olan yeni nesil silahlar, teçhizatlar ve zırhlı araçlar hakkında bilgi aldıkları stantları ziyaret ediildi Bu stantlarda, teknolojik yenilikler ve operasyonel kabiliyetler hakkında kapsamlı bilgiler verildi.G Q Lxhn2 Wg A A Oxyw

Törenle Anma

Etkinliğin sonunda, Tokat İl Jandarma Komutanı J.Alb. Sabri Küyük tarafından, ziyaretçi vatandaşlara anlamlı birer "Ziyaret Anı Belgesi" takdim edildi. Bu belgeler, jandarma teşkilatına olan bağlılıklarını ve kuşaklar arası dayanışmayı simgeliyor.

Muhabir: Burhan Arar