Türkiye'yi Etkisi Altına Alan Soğuk Hava Dalgası ve Sel Uyarısı: Karadeniz Bölgesi Tehlike Altında! Türkiye'yi Etkisi Altına Alan Soğuk Hava Dalgası ve Sel Uyarısı: Karadeniz Bölgesi Tehlike Altında!

Başçiftlik ilçesi Gençosman Mahallesi’nde yaşayan 95 yaşındaki Havva Açıkel, torununun torununu görmenin mutluluğunu yaşadı. 01 Temmuz 1929 doğumlu olan ve 5 çocuk annesi Havva Açıkel, şu an rahatsızlığı nedeniyle Niksar Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyor.

Nesiller Boyu Bir Aile

Bu özel anın fotoğrafında; kızı Nurdane Şen (1952 doğumlu), onun yanında Meral Gümüş (1971 doğumlu), onun yanında Meltem Polat (1988 doğumlu) ve en küçük nesil olan İkranur Polat (2015 doğumlu) yer alıyor. Beş kuşak bir arada bulunmanın verdiği heyecan ve mutluluk, tüm aile üyelerinde hissediliyordu.

Geçmişin İzleri

Havva Açıkel, hafızasıyla geçmişte yaşadığı acı günleri anlatırken duygusallaşıyor. Yaşadığı zorlukları ve sevinçleri hala hatırlayan Açıkel, torunlarına bu anılarını aktararak onların geçmişten ders almalarını sağlıyor.

Niksar Devlet Hastanesi’nde Tedavi Görüyor

Şu an sağlık sorunları nedeniyle Niksar Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Havva Açıkel, ailesinin yanında olmasının verdiği moral ve motivasyonla iyileşme sürecinde ilerliyor. Doktorlar, Açıkel’in sağlık durumunun yakından takip edildiğini ve gerekli tedavilerin uygulandığını belirtiyor.

 
 

Muhabir: Murat Onur