AK Parti Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek Tokat'ın Karadeniz – Akdeniz aksında önemli bir geçiş noktası haline getirecek vizyon projeler Çamlıbel Tüneli ve Tokat – Niksar – Ünye yolunun yanı sıra ulaşım projeleri, Zile-Alaca Yolu, gerekli olan bölgelerde kavşak aydınlatmaları gibi konular ve  Tokat Havalimanı'ndan yapılan sefer sayılarının yanı sıra hemşerilerimizin İstanbul’a günübirlik gidiş gelişi için sefer saatlerinin düzenlenmesi ve Tokat-İzmir Tokat-Antalya seferlerinin başlaması gibi konuları konuştular.

ULAŞIM ALTYAPISINI GÜÇLENDİRİYORUZ

Tokat'ta kendini ATV'ye zincirleyip yaktı Tokat'ta kendini ATV'ye zincirleyip yaktı

AK Parti tokat Milletvekili Mustafa Arslan, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Tokat'ın ulaşım altyapısının güçlendirilmesi için sayın Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Taleplerimizin olumlu karşılanması ve destek sözü verilmesi, Tokat için büyük bir adımdır. Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz," dedi.

ULAŞIMDA TOKAT'I TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIRLIYORUZ

Cüneyt Aldemir ise, "Tokat'ın karayolu ve havayolu ulaşımındaki ihtiyaçlarını sayın Bakanımıza ilettik. Özellikle hava limanımızın geliştirilmesi ve yeni seferlerin eklenmesi konusundaki taleplerimize gösterilen ilgi bizleri memnun etti. Sayın Bakanımıza destekleri için teşekkür ederiz," ifadelerini kullandı.

Görüşmenin sonunda, Bakan Abdulkadir Uraloğlu Tokat'a davet edildi.

Ziyarette şu başlıklar yer aldı;

Tokat Niksar Yolu

Niksar Ünye Yolu

Zile Alaca Yolu

Başçiftlik Yolu

Artova Sulusaray Yolu

Tokat Çevre Yolu Aydınlatması

Karayolları Şantiyesi Kavşak Aydınlatması

Çaylı Kavşağı Aydınlatması

Zile Yünlü Barajı Yol Projesi

Tokat Hava Limanı ile İlgili Görüşülen Konular

THY Sefer Saatleri Haftada 7 gün yapılan THY İstanbul İGA sefer saatlerinin Tokat çıkışı 08:30'a alınması talebi

A JET Sefer Sayıları: Haftanın 3 günü Sabiha Gökçen'e yapılan uçuş sayısının haftanın 7 gününe çıkarılması ve sefer saatlerinin Tokat çıkışı 22:00 olarak düzenlenmesi talebi

Havalimanı Aletli İniş Sisteminin CAT-2 seviyesine çıkarılması

Uçak Bilet Fiyatları

Pegasus'un Tokat-İzmir ve Tokat-Antalya seferlerinin başlatılması talepleri

Tokat Haberulaştırma

Muhabir: Burhan Arar