AK Parti Tokat İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindeki heyetle Tokat’ın yerel yönetim projelerini değerlendiren önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Tokat’ın kalkınması için yapılması gereken çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, kritik projeler gündeme taşındı ve destek sözleri alındı. Toplantıya katılan isimler arasında AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları Mücahit Yanılmaz ve İsmail Tamer, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer de bulunuyordu.Whatsapp Image 2024 10 05 At 16.29.49

Tokat İçin Projeler Masada
Başkan Gürel, toplantıda Tokat’ın ihtiyaçlarını ve öncelikli projelerini detaylı bir şekilde ele alarak, bölgenin kalkınması için yapılacak çalışmaları aktardı. Özellikle altyapı, ulaşım, sağlık, eğitim gibi öncelikli konulara değinildi. Gürel, Tokat’ın bölgesel kalkınması için hayata geçirilecek projelerin önemine vurgu yaparak, bu projelerin takipçisi olacağını belirtti.

Tokat Bağ Yaprağı Sarmasına Farklı Bir Lezzet Kazandırdı Tokat Bağ Yaprağı Sarmasına Farklı Bir Lezzet Kazandırdı

Kritik Destekler Alındı
Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Gürel, “Tokat’ımızın geleceği için bu tür istişare toplantıları büyük önem taşıyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda önemli destekler aldık ve Tokat’ın kalkınma hamlelerini hızlandırmak için kararlı adımlar attık," dedi. Toplantıdan elde edilen sonuçların Tokat’a büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Gürel, projelerin takipçisi olacağını vurguladı.

Tokat’ın Kalkınma Hamlesi Başlıyor
Toplantıda, Tokat’ın geleceğine yönelik projeler ve yerel yönetimlerin desteğiyle hayata geçirilecek yenilikler üzerine yoğunlaşıldı. Başkan Gürel, Tokat’ı gündemde tutarak önemli gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Özellikle altyapı yatırımları ve sosyal projeler öncelikli konular arasında yer aldı. Toplantının verimli geçtiğini ve destek alındığını belirten Gürel, bu projelerin Tokat’ın geleceğini şekillendireceğini ifade etti.

 
 

Muhabir: Burhan Arar