Tokat'ta İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığı süreçte başarılı çalışmalara imza atan ve Tokat'ta oldukça sevilen Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran olayının derinden üzüntüsünü yaşayan isimlerden biri oldu. 

2011’den itibaren Zile’de öğretmenlik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2018 – 2022 yılları arasında ise Tokat İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Murat Küçükali,  21 Ocak 2022 tarihi itibariyle Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmişti.

Diyarbakır Mem

Karabük’te yolun karşısına geçen 11 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı Karabük’te yolun karşısına geçen 11 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı

Tokat'ta görev yaptığı süreçte başarılı çalışmalara imza atan ve Tokat'ta oldukça sevilen Murat Küçükali, Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran olayının derinden üzüntüsünü yaşayan isimlerden biri oldu.

Kayıp olarak arandığının 19. gününde korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkan ve cansız bedeni ırmak kenarında bir çuvalda bulunan,  okula başlayacağı gün kara toprağa minik bedeni giren Narin için Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü de duygusal bir mesaj paylaştı. 

O mesajda "Masumiyeti ve gülen yüzü daima hafızalarımızda kalacak" ifadesi yer aldı. Küçükali'nin X'te paylaştığı Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü'nün mesajı şöyle: "Masumiyeti ve gülen yüzü daima hafızalarımızda kalacak. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun. ”

Muhabir: Mihriban Koçaker