Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Tokat Milletvekili Av. Yücel Bulut ve Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda Strateji Geliştirme Başkanı Sadi Kızık, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürü Recep Türk ve Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın Ömer Bulut ile Tokat'a yapılacak hizmetlere dair görüşmeler gerçekleştirdi.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Tokat'ımız için Ankara'dayız" diyerek görüşmeler hakkında sosyal medya hesabından bilgiler paylaştı. 

Tokat Haberbaşkan1

Strateji Geliştirme Başkanlığında görüşme
Yazıcıoğlu, "Strateji Geliştirme Başkanı Sadi Kızık Beyefendiyi ziyaret ederek, şehrimizde yapmayı planladığımız projelerimizle ilgili görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Sayın Başkanımıza nazik misafirperverlikleri, şehrimize olan teveccühleri için teşekkür ederim."
Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanlığına ziyaretCumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanlığına ziyaretiyle ilgili Başkan Yazıcıoğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Tokat Milletvekilimiz Sayın Av. Yücel Bulut'la birlikte Tokat'ımızı geleceğe taşımak için görüşmelerimize devam ediyoruz. T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı hemşehrimiz Sayın İbrahim Şenel Beyefendiyi ziyaret ettik. Sayın İbrahim Şenel Başkanımıza nazik misafirperverlikleri, destekleri için teşekkür ederim" dedi. 
İller Bankası'ndan destek istendi 

Tokat Haberbaşkan Ilbank3

İller Bankası ziyaretiyle ilgili Başkan Yazıcıoğlu, ""İller Bankası A.Ş. Genel Müdürümüz Sayın Recep Türk’ü; Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Tokat Milletvekilimiz Sayın Av. Yücel Bulut'la birlikte ziyaret ederek, Tokat'ımıza yönelik yatırımlar konusunda yapılacaklarla ilgili desteklerini talep ettik. Sayın Genel Müdürümüze nazik misafirperverliği, destekleri için tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim" dedi. 
TOKİ ile sosyal konut istişaresi

Tokat Haberbaşkan Ömer4

Yazıcıoğlu, "Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın Ömer Bulut'u Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Tokat Milletvekilimiz Sayın Av. Yücel Bulut'la birlikte ziyaret ederek, şehrimizde yapacağımız sosyal konutlar hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Ömer Bulut Başkanımıza nazik misafirperverliği ve desteği için teşekkür ederim" dedi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker