Tokat Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Gülyalı Belediyesi’ne anlamlı bir destekte bulundu. Tokat Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesine 100 adet, her biri 1.100 litrelik çöp konteyneri hibe edildi. Bu destekle birlikte, Gülyalı ilçesinin çöp konteyneri ihtiyacı önemli ölçüde karşılanmış oldu.

Gülyalı Belediyesi, sahadaki hizmetlerini daha verimli sürdürebilmek için bu anlamlı yardımdan büyük fayda sağladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi, Tokat Belediyesi’nin bu desteğini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Başkan Sipahi, “Gülyalı Belediyesi’ne diğer belediyelerden sağladığımız destekler artarak devam ediyor. Tokat Belediyemizden ilçemize bin 100 litrelik 100 adet çöp konteyneri hibe edildi. Sahadaki rutin hizmetlerimizin daha sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için belediyemiz bütçesine dokunmadan önemli bir kaynağı ilçemize sağlamış olduk” ifadelerini kullandı.

Tokat Belediyesi Gülyalı Belediyesi Çöp Konteynırı

Başkan Medet Sipahi ayrıca, bu hibenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederek, diğer belediyelerle olan iş birliğinin önemine dikkat çekti. 

Başkan Sipahi, “Destekleri dolayısıyla, MHP Tokat Milletvekili Sn. Yücel Bulut’a, Tokat Belediye Başkanı Sn. Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’na, Fatsa MHP İlçe Başkanı Sn. Murat Kaçak’a ve Tokat Belediyesi’ne ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bakanlıktan Tokat’a Müjde: Dev Alım Yapılacak! Bakanlıktan Tokat’a Müjde: Dev Alım Yapılacak!

Tokat Belediyesi Gülyalı Belediyesi Çöp Konteynırı2

Muhabir: Mihriban Koçaker