Tokat Belediye Plevne Spor Asbaşkanı Ahmet Akcan, takımın 2024-2025 futbol sezonuna hazır olduğunu ve son hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Spor müdürümüz Arif Sağdıç’a konuşan Akcan, takımın artık lig için son çalışma devresine girdiğini ve sezonu Pazar günü kendi evlerinde oynayacakları Belediye Kütahya Spor maçıyla açacaklarını duyurdu.

Ahmet Akcan, takımın şu anda kendi tesislerinde hocalarının nezaretinde çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek, "Takım olarak ligdeki ilk maçımız için son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Transfer çalışmalarını tamamladık ve şu an için herhangi bir eksik görmüyoruz. Ancak, hocamızın maçlarda tespit edeceği eksiklikler doğrultusunda gerekli transferleri yaparak destek vermeye hazırız," dedi.

Takımın performansından umutlu olduklarını dile getiren Akcan, "İzlediğimiz idmanlarda futbolcularımızın çalışmaları bizi ümitlendiriyor. Her rakibe saygı duyuyoruz, ancak her rakipten de aynı saygıyı bekliyoruz. Biz yönetim olarak teknik kadromuza ve sahada mücadele edecek tüm sporcularımıza güveniyoruz. Sahada herkes elinden geleni yapacaktır," ifadelerini kullandı.

Tokat Belediye Plevnespor Yeni Sezon

Ligin İlk Maçı: Tüm Tokatlıları Destek İçin Stadyuma Davet

Tokat Belediye Plevne Spor, 2024-2025 sezonunun ilk maçını Pazar günü saat 15:30'da Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda Belediye Kütahya Spor'a karşı oynayacak. Asbaşkan Ahmet Akcan, tüm mülki amirleri, sivil toplum örgütü başkanlarını ve spor severleri bu önemli maçta takımlarını desteklemek üzere stadyuma davet etti.

Akcan, "Ligin ilk maçında tüm Tokatlı spor sever dostlarımızı bu ilin takımına destek olmaya bekliyoruz. Biz sahada iyi bir mücadele ve kazanma arzusu olan bir Tokat Belediye Plevne Spor takımını izlettirmek için çalışıyoruz," diyerek, yeni sezonda tüm takımlara kazasız, belasız bir lig geçirmeleri dileğinde bulundu.

Tokat Belediye Plevne Spor Sezona Kötü Başladı... Tokat Belediye Plevne Spor Sezona Kötü Başladı...

Yeni Sezona Umutlu Başlangıç

Tokat Belediye Plevne Spor, ligin ilk ayağında transfer çalışmalarını tamamladı ve teknik kadro ile tam kadro çalışarak maç saatini bekliyor. Yönetim olarak, teknik ekibe ve oyunculara duydukları güveni dile getiren Akcan, sahada tüm sporcuların ellerinden gelenin en iyisini yapacağına inandıklarını söyledi. Takım olarak lige güçlü bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Akcan, Tokat Belediye Plevne Spor'un bu sezon da başarılı bir performans sergileyeceğinden emin olduklarını ifade etti.

Yeni sezonun ilk maçında tüm Tokatlı spor severleri stadyuma davet eden Akcan, “Allah ligde herkesin gönlüne göre versin,” diyerek sözlerine son verdi. Tokat Belediye Plevne Spor, yeni sezonda da taraftarlarının desteğiyle sahada başarılı sonuçlar almak için mücadele edecek.

Muhabir: Burhan Arar