Tokat Almus Dernekler Federasyonu (TALDEF) Başkanı Bahattin Yücel, İzmir’de geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Yücel, başta ailesi olmak üzere Tokat ve çevresinde büyük bir üzüntüyle karşılandı.

İkitelli Cemevi’nde Helallik Alındı
Bahattin Yücel’in cenazesi, İstanbul Küçükçekmece İkitelli Cemevi’nde düzenlenen bir törenle helallik alınarak memleketi Tokat’a uğurlandı. Törene, Yücel’in ailesi, dostları ve sevenleri büyük bir katılım gösterdi.

Almus’ta Son Yolculuğuna Uğurlandı
Cenaze, memleketi Tokat Almus Çamdalı Köyü’ne getirildi ve burada düzenlenen törende toprağa verildi. Cenaze törenine Almus Kaymakamı Emre Çömen, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer, Avcılar eski Belediye Başkanı Turan Hançerli, TOKDEF Başkanı İlhami Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı’nın yardımcısı Duran Kum ve birçok STK temsilcisi katıldı. Bahattin Yücel, gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. 

Topluma Katkıları Unutulmayacak
Bahattin Yücel’in vefatı, Tokat ve çevresinde derin bir üzüntüye yol açtı. Kendisi, TALDEF Başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca Tokat ve Almus’un gelişimine büyük katkılar sağlamıştı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bilim insanlarından dünya çapında başarı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bilim insanlarından dünya çapında başarı

 

Muhabir: Burhan Arar