AFAD Tokat İl Müdürü Süleyman Yiğit, Samsun AFAD İl Müdürü olarak atandı. Yerine ise Erzurum Arama Kurtarma Birlik Müdürü Mehmet Rıza Andıç getirildi.

 1974 yılında Tokat’ın Niksar ilçesinde doğan Süleyman Yiğit, ilk, orta ve lise öğrenimini Tokat’ta tamamladı. Kariyerine Samsun Sivil Savunma, Arama ve Kurtarma Birliği Müdürlüğü ile başlayan Yiğit, 2001-2009 yılları arasında bu görevde bulundu.

Tokat In Niksarli Yigit Il Muduru Samsun A Atandi 4315 Tokat Haber

Tokatlı Gol Kraliçesi Dediğini Yaptı: Üçüncü Altın Madalyasını Aldı Tokatlı Gol Kraliçesi Dediğini Yaptı: Üçüncü Altın Madalyasını Aldı

Deneyim ve Uzmanlık

Süleyman Yiğit, Arama Kurtarma Teknisyenliği ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü gibi çeşitli görevlerde yer alarak Türkiye’nin farklı noktalarında deneyim kazandı. 2019 yılının Aralık ayından 2024 yılının Temmuz ayına kadar yaklaşık beş yıl boyunca AFAD Tokat İl Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Yiğit, şimdi tekrar Samsun’a atandı.

Yeni Atamalar

Süleyman Yiğit’in Samsun’a atanmasıyla birlikte boşalan AFAD Tokat İl Müdürlüğü görevine, Erzurum Arama Kurtarma Birlik Müdürü Mehmet Rıza Andıç atandı. Mehmet Rıza Andıç, Erzurum’daki başarılı çalışmalarıyla tanınıyor ve yeni görevinde de büyük beklentilerle karşılanıyor.

744123 Tokat Haber

Muhabir: Burhan Arar