İsrafın önüne geçilmesi için uygulamaya alınan yeni sistemde, tüm öğrenciler ve üniversite personeli bir sonraki haftanın menüsünü inceleyerek rezervasyon yapabilecek sonrasında ise para yükleme işlemini gerçekleştirebilecek. Taşlıçiftlik yerleşkesi dışında bulunan kampüslerde ise  rezervasyon uygulaması için planlamalar sürerken para yükleme işlemi online yapılabilecek.
Aa 20240504 34460865 34460863 Togu Abd Ve Avrupadaki Filistin Destekcisi Akademisyen Ve Ogrencileri Tokata Davet Etti Tokat Haber1Rektör Yılmaz: İsrafı önlemek istiyoruz
Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, “Yeni uygulamaya konan sistemle kaynaklar yerinde kullanılacak. Artan personel ve öğrencilerimizin öğle yemeği menüsünü önceden inceleyerek istediği günlere rezervasyon yapabilecek. Bu sayede israfın da önüne geçilecek. Her hafta çarşamba gününe kadar tüm öğrenci ve personelimiz bir sonraki haftanın yemek listesini ilgili web sayfasından görebilecek ve istediği günlere rezervasyon yapabilecek. Bu sayede, yemekhane sırası bekleme sorunu, uzun yemek kuyruklarının oluşması ve zaman kaybı ortadan kalkacak.”
Rektör Yılmaz açıklamasında Personel ve öğrenci kartlarına online olarak para yükleneceğini de ifade ederek talep edilen sayıda yemeğin yemekhanelerde çıkacağını, dolayısıyla yemeklerin tam sayıya göre yapılacağını belirtti. Üniversite kaynaklarının yerinde kullanılması gerektiğini vurgulayan YILMAZ, yeni sistemle birlikte yemekhane hizmetlerinde kalitenin de artacağını söyledi. 

İçişleri Bakanlığı Uyardı: B Sınıfı Ehliyetlerde Yeni Dönem Başlıyor! İçişleri Bakanlığı Uyardı: B Sınıfı Ehliyetlerde Yeni Dönem Başlıyor!

Togü Sınav2Sadece Taşlıçiftlik yerleşkesinde geçerli

Yeni sisteme göre yemek rezervasyonu işlemleri sadece Taşlıçiftlik Yerleşkesinde bulunan yemekhaneler için yapılacak. Personel ve öğrenciler bir sonraki haftanın menüsünü inceleyerek yemekhane rezervasyonu yaptıktan sonra ücret ödeyecek. Cuma gününe kadar ise yapmış oldukları yemek seçimini iptal edebilecek ve para iadesi alabilecek. Bugün başlayan uygulama ile öğrenci ve üniversite personeli önümüzdeki haftanın yemekhane işlemini yapabiliyor.

Muhabir: Mihriban Koçaker