Osmanlı Zamanında Tokat’ın İsmi Neydi? Osmanlı Zamanında Tokat’ın İsmi Neydi?

Ankara’nın kültür sanat sahnesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Tiyatro ve sinema dünyasının deneyimli isimlerinden Orhan Şeref Ayça, Sincan Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın yeni Genel Sanat Yönetmeni olarak atandı. Hemşehrimiz Ayça, göreve gelir gelmez başarılı yapımlara imza atarak tiyatroseverlerin büyük ilgisini kazandı.

"Tembel Ayşe" ve "Babam Geri Döndü" Kapalı Gişe!

Orhan Şeref Ayça’nın sahneye koyduğu ilk oyunlar olan "Tembel Ayşe" ve "Babam Geri Döndü" dört haftadır kapalı gişe oynuyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için sahnelenen bu iki oyun, sezonun en çok konuşulan yapımları arasına girdi. İzleyicilerden tam not alan bu eserler, Sincan’da tiyatroya olan ilgiyi artırdı.Orhan Serfe Ayca

Sincan Halkı Ücretsiz Tiyatro Keyfi Yaşıyor

Sincan Belediyesi, sanatı halka ulaştırma misyonuyla oyunları ücretsiz olarak sahnelemeye devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, tiyatro ekibine tam destek vererek oyunları yakından takip ettiğini belirtti. Bu sanat seferberliği çerçevesinde, Sincan Tiyatrosu, Türkiye’de perdeyi en erken açan tiyatrolardan biri oldu. Başkan Ercan, sanatın halka yayılması için tiyatro etkinliklerinin yıl boyu süreceğini vurguladı.Whatsapp Image 2024 09 26 At 14.20.24 (1)

Sezon Boyunca Etkinlikler Devam Edecek

Orhan Şeref Ayça yönetimindeki tiyatro ekibi, Mayıs ayına kadar farklı oyunlarla Sincanlı sanatseverlerle buluşmaya devam edecek. Bu yenilikçi yönetim anlayışı ve güçlü kadrosuyla Sincan Tiyatrosu, önümüzdeki aylarda da izleyicilerin merakla beklediği oyunlarla adından söz ettirecek.

 
 

Muhabir: Burhan Arar