Silivri Belediyesi, Tokat'ın Sulusaray ilçesine bağlı Malum Seyit Tekke köyüne yönelik düzenlediği yardım seferberliğini başarıyla tamamladı. Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun talimatlarıyla yola çıkan yardım konvoyu, 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye ulaşarak, depremden etkilenen vatandaşlara acil yardım malzemelerini teslim etti.

Yardım konvoyu, köyde evleri ağır hasar görmüş vatandaşlar için çadır kurulumu gerçekleştirdi ve temel ihtiyaç malzemelerini dağıttı. Dağıtılan yardımlar arasında, temel gıda malzemeleri, içme suyu, sahra çadırları, aile tipi çadırlar, uyku tulumları, battaniyeler, temizlik ve hijyen malzemeleri bulunuyor. Silivri Belediyesi'nin bu yardımları, depremin yaralarını sarmak için büyük önem taşıyor.

Tokat Bağ Yaprağının Sofraya Uzanan Lezzetli Yolculuğu Başladı Tokat Bağ Yaprağının Sofraya Uzanan Lezzetli Yolculuğu Başladı

Başkan Balcıoğlu, yardım malzemelerinin köye ulaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Deprem sonrası zor günler geçiren Tokat Sulusaray'ın Malum Seyit Tekke köyündeki vatandaşlarımızın yanında olabilmek bizim için büyük bir onurdur. Silivri olarak, afet bölgelerindeki vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz," dedi.

Muhabir: Burhan Arar