Tokatlı milli güreşçimiz Nesrin Baş, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda sergilediği azim dolu performansıyla Türkiye'ye büyük gurur yaşattı. Kadınlar 62 kilo kategorisinde mücadele eden Nesrin, Champ de Mars Arena’da Amerikalı rakibi Kayla Colleen Miracle ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen müsabakada Nesrin, 12-2'lik skorla rakibine yenilerek oyunlara veda etti.

Repesaj Şansı Kaçtı

Amerikalı güreşçi Miracle’ın finale kalamaması nedeniyle repesaj hakkını da kaybeden Nesrin Baş, Paris 2024 Olimpiyat serüvenini burada sonlandırmak zorunda kaldı. Ancak genç güreşçimiz, ilk olimpiyat deneyiminde gösterdiği mücadeleyle Türk bayrağını gururla temsil etti.

Sosyal Medyadan Üzüntüsünü Paylaştı

Sivasspor, 1967'deki olaylarda hayatını kaybeden taraftarları andı Sivasspor, 1967'deki olaylarda hayatını kaybeden taraftarları andı

Müsabaka sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Nesrin Baş, yaşadığı hayal kırıklığını ve geleceğe dair umutlarını dile getirdi. Nesrin, "2024 Paris Olimpiyatları'ndan üzülerek ayrılıyorum. İlk olimpiyatım, ilk deneyimim. Elimden geleni yaptım ama maalesef istediğim sonuca ulaşamadım. Üstüne koyarak çalışmaya devam edeceğim. Nasipten öte gidilmez, sadece zamanını bekliyorum. Bu atmosferde Türk bayrağımızı temsil etmek, bu heyecanı yaşamak ve yaşatmak çok gurur verici. Dua eden ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Nesrin Baş-1

Muhabir: Burhan Arar