Tokat'ın hayaliydi ama Sivas'ta gerçek oluyor! Tokat'ın hayaliydi ama Sivas'ta gerçek oluyor!

 Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde başlattığı yol seferberliğine hız kesmeden devam ediyor. Aybastı ilçesinde, uzun yıllardır beklenen Uzundere-Zaferimilli yolunda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ekipler, geçtiğimiz aylarda 1 km’si tamamlanan bu yolun geri kalanını tamamlamak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Toplamda 12,5 km’yi bulan bu bağlantı yolu, sadece Aybastı’nın en uzak mahallesi Uzundere’yi merkeze bağlamakla kalmayıp, Tokat’ın Reşadiye ilçesine de doğrudan ulaşım sağlıyor.

Yol Çalışmaları Mahalle Sakinlerini Mutlu Etti

Yolun tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri uzun zamandır bekledikleri konfora kavuşacak. Muhtarlar ve bölge halkı, yıllardır çözülemeyen yol sorununu gideren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti. Vatandaşlar, yolun başlamasını "Asrın problemini bitiriyoruz" şeklinde değerlendirirken, "Artık tozdan, topraktan kurtuluyoruz," diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

Başkan Gündoğar’dan Yol Çalışmalarına Destek

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, sürdürülen yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gündoğar, bölgeye kazandırılan alt ve üst yapı yatırımları için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür etti. “5 yılda Ordu’da sessiz bir devrim gerçekleştirdik,” diyen Gündoğar, “Ordu aşığı bir liderle çalışıyoruz. Bu yol çalışmalarıyla ilçemiz çok daha rahat ulaşım imkanlarına kavuşacak," ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: Ünyehaber