4-6 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen Şehit Mustafa Özel Nanbudo Dünya Şampiyonası’nda Tokat’ı temsil eden Doğanay Nanbudo Spor Kulübü, Turhal’a tam 11 madalya ile döndü. Turnuvaya 19 ülke ve 280'den fazla sporcu katılırken, Tokat ilini temsil eden tek kulüp olan Doğanay Nanbudo’nun 7 sporcusu, 4 farklı dalda büyük başarı elde etti.

Veteranlarda Büyük Başarı
Veteran kategorisinde yarışan Bayram Berk, dünya şampiyonu olurken, Serdal Aybek ikinci sırada yer aldı. Bayram Berk ayrıca Randori Kata dalında da üçüncü olmayı başardı.

Ümitlerde Başarı: Mustafa Güven Üçüncü Oldu
Ümitler kategorisinde yer alan Mustafa Güven, Kumite dalında üçüncülüğü kazandı ve ülkesine bir bronz madalya daha kazandırdı.

Yıldızlarda Yasin Kayra Bektaş’tan Üç Altın!
Yıldızlar kategorisinde yarışan Yasin Kayra Bektaş, Kata, Randori Kata ve Kumite dallarında üç altın madalya kazanarak turnuvanın yıldızı oldu.

Küçüklerde Ela Dağ Zirvede
Küçükler kategorisinde yarışan Ela Dağ, hem Kata hem de Kumite dallarında birinciliği elde ederken, İpek Su Varkol ise Kumite dalında ikincilikle kürsüye çıktı.

11 Madalya ile Turhal’a Döndüler!
Toplamda 6 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan Doğanay Nanbudo Spor Kulübü’nün başarıları Turhal’da büyük sevinç yarattı. Kulüp antrenörü Nihat Baysal ve sporcuları, ilçeye gururla döndü.

 

 
 

 

Samsunspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı Samsunspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı

Muhabir: Burhan Arar