3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Güneydoğu temsilcisi Muşspor F.K., tanıdık bir isme, Yavuz İncedal'a emanet edildi. Aynı grupta yer alan Tokat Belediye Plevne Spor ile de rekabet edecek olan Muşspor F.K.'nın teknik direktörü İncedal, yeni sezonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"En Zor Grup Bizim Grubumuz"
Yeni sezon için görüşlerini paylaşan Yavuz İncedal, şunları söyledi: "2024-2025 lig sezonunda, tüm takımlara, meslektaşlarıma, kulüp yöneticilerine, sporcu kardeşlerime ve taraftarlara kazasız, sakatlıklardan uzak bir lig diliyorum. Bu sezonun en zor grubu, bizim bulunduğumuz grup. Benim gözlemime göre, 6-7 takım ligin üst sıraları için ciddi şekilde mücadele edecek."

"Hedefimiz Üst Sıralar"
İncedal, Muşspor F.K.'nın hedeflerinden bahsederek, "Futbolun doğasında her takımın hem ligin üstünde hem de alt sıralarında yer alma ihtimali vardır. Ancak biz Muşspor F.K. olarak, ligin üst sıralarında yer almayı hedefliyoruz. Bunun için çok çalışacağız. Grubumuzda ekonomik olarak güçlü ve iyi yatırımlar yapan takımlar her zaman hedefe oynar. Bu sezon, 2-3 takım ekonomik gücü ve yatırımları ile öne çıkacak ve herkes bunları lig ilerledikçe görecek." dedi.

"Tokat Belediye Plevne Spor'a Başarılar Diliyorum"
Yavuz İncedal, geçmişte çalıştığı Tokatspor'a (yeni adıyla Tokat Belediye Plevne Spor) ve tüm rakip takımlara başarılar diledi: "İlk göz ağrım olan Tokatspor’a ve tüm rakiplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum."

Gemlik Belediyespor’dan Judo’da büyük başarı Gemlik Belediyespor’dan Judo’da büyük başarı

"Lige Galibiyetle Başlamak İstiyoruz"
Muşspor F.K., sezonun ilk maçında evinde Kahramanmaraşspor’u ağırlayacak. İncedal, bu maçla ilgili şunları ekledi: "Ligin ilk maçında 3 puan alarak galibiyetle başlamak istiyoruz. Taraftarlarımızı mutlu etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu güce sahibiz."

"Herkes İçin Fair Play Dolu Bir Sezon Olsun"
Sezonun dostluk ve fair play çerçevesinde geçmesini dileyen İncedal, "Allah herkesin gönlüne göre versin. Spor camiası olarak sağlıklı, dostluk dolu ve kardeşlik içerisinde bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Muhabir: Burhan Arar